Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door te klikken op om het even welke link op deze pagina verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.
Ik aanvaard

Nieuw Historische stadswandeling op kindermaat

Een plezante wandeling door de stad van grote en kleine draakjes.

Een echte Gentse stadsgids neemt je mee op een ontdekkingstocht door het hartje van Gent. De ideale manier voor jong én oud om de stad te beleven en te bekijken door de ogen van een kind! Heb je zin om samen met onze gids op stap te gaan? 


Meer over deze rondleiding

Er was eens ... de stad Gent. Tijdens deze wandeling door het oude centrum vertelt een gids hoe Gent groot is geworden aan de hand van originele verhalen op kindermaat. De ridders te paard aan het Gravensteen, de schippers en hun scheepsmaatjes aan de oude haven, de grote en kleine draakjes aan het Belfort en de Gentse stroppendragers aan het Stadhuis: allemaal komen ze op een speelse manier aan bod. De tocht vol weetjes  leidt jullie ook naar het graffitistraatje waar de kinderen de kunstwerkjes aan de muren kunnen bewonderen. Leer en ontdek samen met  iedereen!


Praktische info
Info
  • Ideaal voor kinderen uit de lagere school
  • Start- en eindpunt: in overleg met de klant
Plaats van afspraak Infokantoor Veerleplein
Eindpunt
Talen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, West-Vlaams, Gents
Prijs vanaf € 85
Duur 2 u.

Delen