Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door te klikken op om het even welke link op deze pagina verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.
Ik aanvaard

Rondleidingen

De Gentse Gidsen bieden een ruime waaier themawandelingen aan. Selecteer hier je rondleiding en reserveer je eigen gids.

Hoe zag Gent er uit ten tijde van Filips de Goede, hertog van Bourgondië? Wie was Schepen Joos Vijd en waarom bestelde hij zo’n duur kunstwerk bij de Gebroeders Van Eyck? En hoe kon hij dat betalen?

Op de plaats van de oude citadel van Gent genieten we al meer dan 100 jaar van een prachtig landschapspark: het Citadelpark. Wandel mee met onze gids door meer dan 15 ha groen.

Ontdek met ons de bewogen geschiedenis van het meest begeerde kunstwerk ter wereld: de Aanbidding van het Lam Gods door de Gebroeders Van Eyck.

Een echte Gentse gids voert je langs de mooiste plekjes in het historische hart van de stad … met als hoogtepunt de Sint-Baafskathedraal en haar beroemdste schat: het Lam Gods.

Klaar voor een duik in het verleden van Gent? Een ervaren gids leidt je langs de schatten van het historische stadscentrum. Laat je verrassen door boeiende anekdotes over geschiedenis, kunst en cultuur!

Een echte Gentse gids voert je langs de mooiste plekjes in het historische hart van de stad, met als hoogtepunt de Sint-Baafskathedraal en haar eeuwenoude kunstschatten.

Een echte Gentse gids voert je langs de mooiste plekjes in het historische hart van de stad, met als hoogtepunt een exclusief bezoek aan het Stadhuis.

Een Gentse gids voert je langs de mooiste plekjes in het historische hart van de stad, met als extraatje een bezoek aan het Belfort en de Lakenhalle, dé symbolen van vrijheid en nijverheid in Gent.

Een echte Gentse gids voert je langs de mooiste plekjes in het historische hart van de stad, terwijl je onderweg proeft van enkele heerlijke streekspecialiteiten.

Een echte Gentse stadsgids neemt je hele klas mee op avonturentocht door het hartje van Gent. De ideale manier voor jong én oud om de stad te beleven en te bekijken door de ogen van een kind!

Wandel langs de mooiste plekjes in het historische hart van de stad. Gewapend met humor en enthousiasme leukt een echte Gentse gids de sfeer onderweg op.

Wandel mee door het Patershol en Prinsenhof, twee prachtige wijken waar de middeleeuwse ziel van Gent nog helemaal leeft.