Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door te klikken op om het even welke link op deze pagina verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.
Ik aanvaard

Fietsen in Gents groen

25 kilometer door de ‘tuinen van Gent’

Spring op je fiets en volg onze gids voor een fietstocht langs de vele bekende en verborgen groene oases in Gent en omgeving. Deze fietstocht duurt 3 uur.


Meer over deze rondleiding

De rijk gevulde fietsdag start aan de Gentse stadshal. Breng je eigen fiets mee of haal hier je huurfiets af. Met de 'Fietskaart Gent' bij de hand verlaten we het centrum via de Coupure en de Groene Vallei en fietsen we door de vele 'tuinen van Gent': de Bourgoyen-Ossemeersen en de Assels, de Blaarmeersen, het Citadelpark, het weinig bekende De Smet de Nayerpark, de prachtige tuin van de Sint-Pietersabdij, het Muinkparkje, het Zuidpark….! Onderweg vertelt onze gids de meest interessante weetjes en curieuze anekdotes. Kan je maar niet genoeg krijgen van het fietsen? Voor wie dat wil kan de rit uitgebreid worden met een bezoek aan de Gentbrugse Meersen.

Klantenverklaring - corona maatregelen
Praktische info
Info
  • Vertrek en eindpunt: Stadshal
  • Maximum 20 personen per gids.
  • Breng uw eigen fietsen mee of huur ze bij De Fietsambassade of Bluebike
Plaats van afspraak Stadshal
Eindpunt
Talen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Gents
Prijs vanaf € 115
Duur 3 u.

Delen