Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door te klikken op om het even welke link op deze pagina verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.
Ik aanvaard

Nieuw Fietstocht langs graffiti en street art

De straten van Gent als canvas voor kunstenaars

Een levendige stad herken je aan zijn street art. Als dat klopt, dan is Gent bruisender dan ooit! Volg onze gids voor een fietstocht langs de mooiste, origineelste en controversieelste graffiti van de hippe cultuurstad. Verrassingen gegarandeerd!


Meer over deze rondleiding

Graffiti en street art komen in alle vormen voor in Gent. Van eenvoudige tags tot indrukwekkende kunstwerken, van geliefd tot minder geliefd... Verschillende internationaal gerenommeerde straatartiesten zoals Bué en Roa zijn ooit gestart op de Gentse muren en hun creaties zijn nog altijd aanwezig in het straatbeeld, samen met die van andere rijzende sterren en gevestigde waarden. Met onze gids leer je in een mum van tijd de boeiende Gentse street art scene kennenWedden dat je na deze fietstocht met heel andere ogen naar graffiti kijkt?

Opgelet: enkel voor volwassenen!

Klantenverklaring - corona maatregelen
Praktische info
Info
  • Maximum 20 personen per gids.
  • Per groep wordt € 15 gevraagd voor graffiti spuitbussen die tijdens de rondleiding gebruikt worden. Contant te betalen aan de gids
  • Breng uw eigen fietsen mee of huur ze bij De Fietsambassade of Bluebike
Plaats van afspraak Fietsambassade, onder de Stadshal
Eindpunt
Talen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Gents
Prijs vanaf € 85
Duur 2 u.

Delen