Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door te klikken op om het even welke link op deze pagina verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Mehr Info.
Akzeptieren

Een dagje wandelend en varend genieten in Gent.

Rondleiding, lunch en boottochtje in het historisch centrum.

Een echte Gentse gids voert je langs de mooiste plekjes in het historische hart van de stad, met een bezoek aan de Sint-Baafskathedraal. Na de lunch kan je verder genieten vanop het water. In de oude stadswijk Patershol nemen we afscheid.


Mehr über diese Tour

Een middeleeuwse burcht, sierlijke huizenrijen, straatkunst en pleintjes en markten vol lekkers: in het hartje van Gent liggen de trekpleisters heerlijk zij aan zij. 's Voormiddags verken je ze allemaal, inclusief de Sint-Baafskathedraal. De statige kerk domineert het stadsbeeld. Bezoek schip en zijkapellen, het hoofdaltaar, het 17-eeuwse orgel, en de bijzondere preekstoel.

Na de verzorgde lunch geniet je verder met een gegidste rondvaart van 50 min. op de Gentse binnenwateren en een korte wandeling in het Patershol. 

Hier vind je de mogelijke keuzes voor de lunch:


Praktische Informationen
Info

Minimum 20 deelnemers.

Definitieve prijs per persoon: na het vastleggen van de gewenste lunchcombinatie.

Het boottochtje gebeurt bij mooi weer in een open boot, maar er is ook een overdekte boot beschikbaar.

Treffpunkt Fremdenverkehrsambt-Veerleplein, Vlasmarkt
Endpunkt Stadscentrum
Sprachen Niederländisch, Französisch, Englisch, Deutsch, Italienisch, Spanisch, Portugiesisch, Russisch, Chinesisch, Schwedisch, Dialektführung Westflämisch, Dialektführung Gent
Preis von € 49
Dauer 10:00 - 16:00 h

Teilen

Sie könnten auch interessiert sein in…